Chroma Type 301 Kockkniv P18

Är du ute efter en riktigt bra kökskniv till ett rimligt pris så är kockkniven P18 från Chroma type 301 Design by F. A. Porsche med 20 cm långt knivblad något för dig!

P18 är en riktig succékniv i köket

Köksknivarna från Chroma type 301 brukar ofta vinna olika tester och står sig väldigt bra i konkurrensen vid genomförda jämförelser knivar och knivmärken emellan.

Chroma Type 301 Kockkniv P18

Fint omdöme för Chroma type 301 P18 i Restaurant Magazine

Bland annat har just den här kökskniven fått ett välrenommerat omdöme från en av Englands absolut mest  prestigefyllda branschtidningar Restaurant Magazine där knivens handtag och balans tillsammans med rätt nivå på priset gav höga poäng. I och med att kniven har en bladlängd på 20 cm finner man den också vara en ultimat kockkniv som kan hantera det mesta i matväg. Med andra ord en riktigt bra baskniv i ett knivsortiment!

En populär kockkniv det här

Det visar sig att inte bara branschtidningar och produkttestare gillar P18 kniven från Chroma type 301 Design by F. A. Porsche. Även ni därhemma verkar tycka om den här kökskniven, vare sig vi pratar om hemmakockar eller ni som jobbar på restaurang. För det här är verkligen en populär rackare, så omtyckt så den till och med är Chroma type 301’s absoluta storsäljare bland köksknivar!

Kökskniven är användbar till mycket

Kockkniv P18 är sannerligen användbar till många olika delar inom matlagningens ädla konst. Du kan lika väl använda kniven till att skära grönsaker och rotfrukter som att handskas med kycklingfilén eller fläskfilén. En allt-i-allo kniv helt enkelt.

Vi på Köksknivar.net kan definitivt rekommendera ett köp av kockkniv P18 och då är Köksmästaren.com bästa online butiken att handla på. Fri frakt, snabba leveranser och enkelheten i beställningsmomentet gör det hela så smidigt hos dem.

p18-presentforpackning-porsche-chromaEn annan trevlig sak med att köpa Chroma type 301 köksknivar är att de alltid var och en levereras i varsin väldigt snygg mattsvart presentförpackning. Så ska du ge bort kockkniven i present behöver du inte tänka det minsta på hur du ska slå in den. Bra va?

 

 

 

Lite om kockkniven P18

  • P18 består av japanskt 301 stål i knivbladet och så kallat 18/10 stål i handtaget vilket är av yppersta klass!
  • Med en 15 graders slipvinkel gör det kniven otroligt vass och ska slipas med keramiskt bryne eller slipsten för bästa resultat.
  • Kniven levereras som sagt i presentförpackning.

KÖP CHROMA TYPE 301 KOCKKNIV P18 HÄR >>>

p18-miljo-chroma-type-301-porsche

 

 

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *