Chroma Type 301 Brödkniv P6

Extrem Brödkniv tillverkad av Chroma Type 301, Design by Porsche

Bästa brödkniven

Det finns så klart många bra brödknivar ute på nätet idag men du kanske funderar på vilken vi anser är den bästa brödkniven? Det finns så klart brödknivar som kostar väldigt mycket pengar men om vi ska ge dig ett tips så ligger Chroma Type 301:s brödkniv väldigt bra till.

Det här kanske är den bästa brödkniven som går att få tag i online på nätet om man ser till Pris, kvalitet och känsla. Brödkniven kostar i dagsläget 790 kronor och den skivar brödet med en sådan lätthet att det nästan inte blir några smulor över huvud taget.

Chroma Type 301:s brödkniv har en perfekt balans i handflatan och utseendet med den stilrena övergången från bladet till själva handtaget gör brödkniven till en ren inredningsfröjd för ögat.

Här kan du köpa brödkniven

Chroma Type 301 brödkniv

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *