Perfekt allroundkniv av märket SATAKE HI TECH

Letar du efter en smidig allround kniv så borde Satakes allkniv på 13 cm passa ypperligt.

SATAKE HI TECH 13 cm SHTB130

Bladet är lite mörkare och består av keramik vilket är lite hårdare om man jämför med de flesta andra allknivar. Handtaget är väldigt stilrent och tilltalande. Det har en svart mörk färg närmast bladet och övergår sedan till mörkbrunt vilket är väldigt stilrent. Handtaget är gjort av pakkaträ som är ett väldigt vattentåligt träslag vilket gör att du inte behöver oroa dig när du arbetar med kniven i ditt kök. Dessutom är handtaget skönt att hålla i då det ligger perfekt i handflatan. Det man kan säga utöver kvaliteten om Satakes knivar och speciellt Satake Hi Tech är att de är riktigt prisvärda. Du får väldigt mycket kniv för pengarna. Med de egenskaperna så kan vi varmt rekommendera den här kniven.

Vad kännetecknar den här allroundkniven?

Handtag i tåligt pakkaträ
Förpackad i exklusiv knivlåda
Vikt 78 gram
Hi Tech-keramik pressas ihop under flera 1000 ton/kvadratmeter
Används till bottenplattorna i Nasas rymdskyttlar och Ferraris bromsbelägg för att det är så tåligt
Skär aldrig i extremt hårda varor som skaldjur, djupfryst, ben muskotnöt eller liknande
För skötselråd se vår knivskola
Art nr SHTB130

SHTB130

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *