MAC Brödkniv 23 cm Damaskus serien

MAC levererar här en otroligt välbalanserad och supersnygg brödkniv i Damaskus-serien som får varenda kock att vilja ha en sådan i köket! Brödkniven som har ett 23 cm långt knivblad skär med en precision som slår självaste Lucky Luke i sin precisionsskjutning.

MAC Brödkniv Damaskus

 

MAC brödkniv DABS230 ingår i Damaskus-serien

Brödknivens oerhört vackra blad består av Damaskus stål som är ett stål i absolut världsklass. Bladets mitt består av en kärna av rostresistent stål, vilket påverkar livslängden på ett positivt sätt, som sedan beläggs med hela sextiofyra lager tunt rostfritt stål med nickel och kol. Sedan har du brödknivens mjukt rundade micartahandtag som gör att du får en perfekt belastning på själva handen när du använder kniven och slipper därmed onda punktzoner i handflatan och kan skära ytterligare ett hundratal brödskivor utan att få alltför ont. Såväl vänster som högerhänta kan använda den här brödkniven från MAC.

Samuraj tradition skapar MAC Damaskus köksknivar

Damaskus knivarna smids utifrån gammal samuraj-tradition till sylvassa köksknivar som är perfekt för att göra matlagningen till ett rent nöje.

Varje lager på Damaskus kniven, likt den här brödkniven, bankas lövtunnt för hand, viks, appliceras och härdas upprepade gånger, en process som tar mycket lång tid i anspråk. Detta skapar en unik ådring i stålet. Till slut får man fram mycket tunna knivblad som ger mindre motstånd när man skär jämfört med många andra knivar. Här kan vi verkligen hålla med om att det inte finns några genvägar till riktig kvalitet! Handtagen på köksknivarna utgör inga undantag och tar även dem en hiskelig lång tid i anspråk att tillverka. Bolster handtagen tillför extra vikt och bättre balans och har en design av mer traditionell europeisk form.

MAC Damaskus brödkniv av yppersta kvalitet

MAC Damaskus knivar ska kunna användas dagligen i årtionden framöver om man bara sköter dem väl. Professionella användare kräver det bästa tänkbara vilket innebär högsta kvalitet på sina köksknivar med lång hållbarhet och dett stämmer sannerligen in på dessa knivar. Köksknivarna i Damaskus serien kostar en del, men i gengäld får man vad man betalar för.

Levereras i en presentförpackning

Artikelnummer: DABS230

Köksmästaren levererar alltid kniven FRAKTFRITT till dig.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *