Kyocera grönsakskniv 11 cm

Extrem grönsakskniv från Kyocera med svart keramiskt blad som har en härlig unik design. Den här kökskniven är något mindre och tillhör knivmodellen grönsaksknivar. Den är endast 11 cm och är på så vis väldigt smidig om du vill arbeta med detaljer och göra en fin uppläggning med dina grönsaker.

Japanerna kan sina köksknivar

Japanerna har flera 100 år bakom sig när det gäller tillverkning av köksknivar och just Kyoceras köksknivar som tillhör serien ”Sandgarden” är så pass unika i sitt slag att du inte lär finna dem i många svenska hem. Så vill du ha en extrem kökskniv med hög kvalitet som behåller skärpan länge så är det här en mycket trevlig investering som gör matlagningen både enklare och roligare. En kökskniv att visa upp för sina vänner helt enkelt och som du som husets kock kan känna dig stolt över.

Kniven hittar du via köksmästarens webbshop här till höger och räkna med att det är en beställningsvara då den tillhör de exklusivaste knivarna.

Fakta om Kyoceras grönsakskniv

Frukt- och grönsakskniv 11 cm
Kyotop-serien ”Sandgarden”
Vikt 50 gram
Svart keramiskt blad
Handtag i svart pakkaträ
Art nr KT-110HIP

Grönsakskniv Kyocera 11 cm

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *