Kyocera Allroundkniv 13 cm

Nu är du inne på området extrema köksknivar. Det finns inte många köksknivar i världen som håller den här kvaliteten som Kyoceras gör. Dessutom är Kyoceras knivar en riktig skönhet för ögat. Bladet är gjort av keramik och handtaget av svart pakkaträ. Just den här modellen tillhör Kyoceras serie Sandgarden. Den här allroundkniven är perfekt balanserad i handen och du kommer märka hur lättarbetat det blir i köket.

Alla knivar av serien Sandgarden är beställningsvara i vår webbshop. Eftersom kniven är unik och extrem så är också priset därefter och vill du ha en kniv som troligtvis inte många andra svenskar har i sina hem så är det här något att skryta med!

Fakta om Kyoceras Allroundkniv KT-130HIP

  • Allroundkniv 13 cm
  • Kyotop-serien ”Sandgarden”
  • Vikt 62 gram
  • Svart keramiskt blad
  • Handtag i svart pakkaträ
  • Art nr KT-130HIP

kyocera allroundkniv 13 cm

Tänk på att ta hand om dina knivar! Förvara dem på rätt sätt och låt dem inte ligga i kökslådan och gnaga mot andra köksknivar som gör att dem lätt blir slöa!

 

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *