18 cm kvalitets kniv från MCUSTA

Den här kvalitetskniven även kallad Santoku från MCUSTA hjälper dig att bli en hejare i köket. Handtaget i svart packaträ är perfekt utformat och smälter samman med det knivskarpa bladet. Den här santokukniven är egentligen av modellen större för att vara just en Santoku. Santoku innebär egentligen ”mindre japansk kockkniv”. Utformningen av bladet som är avrundat längst fram är ett kännetecken på utseendet för en Santoku.

HKB-3003M

Matlagningen blir roligare

Bladet och handtagets utformning gör att kniven är perfekt balanserad i din hand och du kommer inte få några som helst problem i köket när du använder en kvalitetskniv från MCUSTA. MCUSTAS knivar ligger något högre i prisklass än andra professionella knivar men man får tänka på att en kniv är inget som du investerar i för en dag utan den kommer följa med dig lång tid framöver. Förhoppningsvis är det väl investerade pengar och du väljer att köpa en MCUSTA kniv och det kommer förmodligen göra matlagningen bra mycket roligare.
Stålet Molybdenum Vanadium 8A är ett extremt hårt stål med ”hair-line” mönster.
Den kemiska sammansättningen på detta extremt fina stål är:
Chromium (18.0), Molybdenum (1.50). Hårdheten är 58-59 HRC.

  • Santoku
  • Stål: Molybdenum Vanadium 8A
  • Handtag: Svart pakkaträ
  • Art nr HKB-3003M

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *