Snygg skalkniv 11 CM MCUSTA

En bra kökskniv är ett måste i köket vare sig man är ett proffs eller amatör. Den här skalkniven är riktigt  stilren och snygg och håller en otroligt hög kvalitet. MCUSTAS köksknivar är av yppersta klass och man får vad man betalar för. Japanerna har verkligen hittat linjen i sina MCUSTA knivar. Kniven ger en otrolig känsla rakt igenom och har en perfekt balans när den ligger i din hand. Handtaget som är av svart packaträ har en vacker övergång till själva bladet. Man kan säga att bladet och handtaget flyter samman.

Snygg skalkniv 11 CM MCUSTA
Stålet Molybdenum Vanadium 8A är ett extremt hårt stål med ”hair-line” mönster.
Den kemiska sammansättningen på detta extremt fina stål är:
Chromium (18.0), Molybdenum (1.50). Hårdheten är 58-59 HRC.

  • Petty
  • Stål: Molybdenum Vanadium 8A
  • Handtag: Svart pakkaträ
  • Art nr HKB-3001M

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *