Elegant Kökskniv – TRANSHÉRKNIV 24 CM MCUSTA

Den här Transhérkniven av märket MCUSTA lär inte göra dig besviken.

Transhérkniv från MCUSTA

Stålet Molybdenum Vanadium 8A är ett extremt hårt stål med ”hair-line” mönster.
Den kemiska sammansättningen på detta extremt fina stål är:
Chromium (18.0), Molybdenum (1.50). Hårdheten är 58-59 HRC.

Den här kniven ingår i en skara dyrare knivar men faktum är att den håller extrem hög kvalitet. Den har en oerhörd elegans och knivens skärpa består över väldigt lång tid. Har man den på en knivlist i köket så får den vilken besökare som helst att reagera. Är du intresserad av att köpa kniven så besök vår webbshop.

Här köper du Transhérkniven 24 cm från MCUSTA i vår webbshop.

Handsmidda och handslipade

Mcustas professionella köksknivar slår de flesta konkurenter på marknaden och givetvis är de både handsmidda och handslipade i bästa tänkbara material. Knivarna är som vi redan nämnt tidigare otroligt vassa och håller en väldigt lång livslängd. Med Mcustas köksknivar så får du maximal valuta för pengarna.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *