Grönsakskniv 16,5 cm från MCUSTA

MCUSTA knivarna är riktigt stilrena och snygga. Knivarna är inte heller bara snygga utan de har en fantastik balans i handen. Med de här knivarna så blir det så mycket roligare i köket och de hjälper dig att med enkelhet fixa maten. En bra kökskniv är ett måste i köket vare sig man är ett proffs eller amatör. 

Knivhandtagen på modellen Supreme Twisted är skickligt skurna i ovinklar (octagon) som senare avslutas i en rund utformning. Designen ger kniven ett mycket exklusivt utseende, men framförallt gör detta att kniven ligger perfekt i handen.

Grönsakshacken är rakbladsvass samt lätt som en fjäder med perfekt balans.

grönsakskniv MCUSTA 16,5 cm

Kniven är tillverkad i VG-10 stål med Cobalt VG-10 handsmidd klinga. Den kemiska sammansättningen på detta extremt fina stål är:
Carbon (1.20), Chromium (18.0), Molybdenum (1.50) och Cobalt (1.80), hårdhet 62-63 HRC.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *